СКОРПИОН ОЙЛ» ООД е частна компания,създадена преди 30 години..

Ние сме  Организация, специализирана в три направления:

 -търговия на едро и дребно с моторни, индустриални и други масла

- извършване на ремонт, диагностика, и поддръжка на ППС; периодични прегледи за проверка на техническата изправност на ППС;

-търговия с резервни части и аксесоари за ППС;

 

  Фирмата е създадена  през 1994 год. с предмет на дейност-продажба на моторни, индустриални масла и специални производи .След пет годишно функциониране тя разшири параметрите на дейността си като създаде Автокомплекс за комплексно автосервизно обслужване и магазин за авточасти и аксесоари.

За времето от своето създаване до днес., «СКОРПИОН ОЙЛ» ООД успя да се наложи като един от надеждните доставчици на този вид продукти и услуги в региона на Пазарджик.. Причината за това се корени в оптималното съчетание на качество,цена,професионализъм,лоялност и коректост във партньорските взаимоотношения.

 

 «СКОРПИОН ОЙЛ» ООД  разполага с необходимия сграден фонд за обезпечаване на дейността си –  складови помещения, магазини, административна сграда, материално-техническа база – транспортни  и  технически средства,разположени върху площ от 3830 кв.м.

 

 В «СКОРПИОН ОЙЛ» ООД  работят амбициозни и висококвалифицирани специалисти,отворени към нововъденията и подкрепящи стремежа на ръководството към непрекъснати промени и напредък.

За поддържане на качеството на своите продукти, Организацията работи с утвърдени Доставчици

 

 «СКОРПИОН ОЙЛ» ООД  е предпочитан партньор заради качествените показатели на предлаганите продукти, коректността в деловите отношения и професионалните консултации, които специалистите на Организацията дават на своите Клиенти.

Бъдещата политика на фирмата е насочена към диверсификация на услугите и предлаганите продукти с цел постигане на максимална удовлетвореност на клиентите и запазване на доверието им.

Визията на ръководството за бъдещето е ситуирана върху непрекъснато подобрение на качеството на предлаганите услуги,повишаване на квалификацията на персонала и задоволяване на изискванията на клиентите.

Image

Имате нужда от консултация ?

Работно време

Пон-Съб.

8:30 - 17:00

Обадете ни се

+359 89446636

Къде сме

Пазарджик

ул. „Христо Смирненски” № 54

/пътя за кв.Ивайло/